Η εταιρεία μας

Με έδρα της το χωριό Αναγέννηση του Νομού Σερρών, απ’ όπου και πήρε το όνομά της, η εταιρία «ΟΡΥΖΟΜΥΛΟΙ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Α.Ε.» αποτελεί μια πρότυπη βιομηχανία επεξεργασίας ρυζιού η οποία βρίσκεται στην καρδιά των ορυζώνων στις παρόχθιες περιοχές του ποταμού Στρυμόνα. 

Σήμερα

Σήμερα την διοίκηση της εταιρίας έχουν αναλάβει οι υιοί των ιδρυτών, Καλαιτζίδης Βασίλειος και Απιδόπουλος Αλέξανδρος.

Η εταιρία διαθέτει υπερσύγχρονο εργοστάσιο επεξεργασίας και τυποποίησης ρυζιών και οσπρίων 4.000 τετραγωνικών μέτρων, ιδιόκτητο στόλο 10 φορτηγών για την άμεση εξυπηρέτηση των συνεργατών.

Λειτουργεί σύμφωνα με τα πρότυπα ISO 22.000 : 2005 αλλά και τα πρότυπα Πρότυπα AGRO 2-1 & 2-2 για την σειρά Agrotopos.

Τα ποιοτικά προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας, η εμπειρία σε συνδυασμό με την εξειδίκευση την έχουν αναδείξει στις κορυφαίες του κλάδου.

2012

Η εταιρία μας δημιουργεί μια νέα σειρά πιστοποιημένων προϊόντων ρυζιού ολοκληρωμένης διαχείρισης με την ονομασία AGROTOPOS όπου προσφέρονται σε συσκευασίες 20 και 5 κιλών. Αλλά και της σειράς AGROTOPOS με όσπρια και λοιπά προϊόντα με την ονομασία ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ.

2010

Προχωράει σε επένδυση ύψους 1.000.000, δημιουργώντας νέες υπερσύγχρονες αποθηκευτικές εγκαταστάσεις, εκσυγχρονίζοντας εκ νέου το μηχανολογικό εξοπλισμό, στοχεύοντας στην λειτουργική αναβάθμιση της εταιρίας, καλύτερη εξυπηρέτηση συνεργατών, φυσικά στην παραγωγή προϊόντων υψηλής ποιότητας.

2008

Συνεχίζεται το επενδυτικό πλάνο της εταιρείας μας με την δημιουργία ξηραντήριων και σιλό όπως επίσης και την προσθήκη υπερσύγχρονων ηλεκτρονικών χρωματοδραλογέων.

2004

Ανανεώνεται ο μηχανολογικός εξοπλισμός στοχεύοντας ακόμη περισσότερο στην βελτίωση της ποιότητας των προϊόντων μας.

1995

Η εταιρεία μετατρέπεται σε ανώνυμος εταιρεία με διακριτικό τίτλο ΟΡΥΖΟΜΥΛΟΙ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Α.Ε, προχωρά στην δημιουργία νέων σύγχρονων αποθηκευτικών εγκαταστάσεων και εις έρχεται δυναμικά στον τομέα των οσπρίων κάνοντας εισαγωγές, ενισχύοντας ακόμη περισσότερο την εμβέλεια και το δίκτυο διανομής.

1990

Iδρύεται η ομόρρυθμη εταιρία Δ. Καλαϊτζίδης - Β. Απιδόπουλος Ο.Ε. από τους Καλαϊτζίδη Δημήτριο και Απιδόπουλο Βασίλειο με κύρια δραστηριότητα της την επεξεργασία ρυζιού.

Δίπλα στην λίμνη της Κερκίνης

orizomili anagennisis

Παράγουμε τα προιόντα απο τις σειρές Agrotopos Gourmet, Agrotopos Ρύζια   Agrotopos Όσπρια & Agrotopos Παραδοσιακά Ζυμαρικά

01.

Οι Άνθρωποι μας

Αφοσιωμένοι και με μεράκι θέλουμε το καλύτερο και προσπαθούμε πάντοτε να βελτιωνόμαστε.

02.

Η Φιλοσοφία μας

Συνδεθήκαμε με τον τόπο μας και παράγουμε πιστοποιημένα προιόντα που προήλθαν απο ορθή γεωργική πρακτική.

Share This Page

Created by  ΜέγαSoft Πληροφορική ΑΕ