Τι είναι ο Αγρότοπος

Η εταιρία Agrόtopos αποτελεί μία πρότυπη μονάδα παραγωγής, επεξεργασίας και τυποποίησης ρυζιού και οσπρίων. Βρίσκεται στην εύφορη πεδιάδα του Ν. Σερρών, στις παρόχθιες περιοχές του ποταμού Στρυμόνα, περιοχή η οποία αποτελεί την πλέον κατάλληλη για την καλλιέργεια του ρυζιού και άλλων καλλιεργειών.


Δραστηριοποιείται στο χώρο αυτό πάνω από 30 χρόνια και είναι μια πλήρως καθετοποιημένη μονάδα καθώς έχει αναπτύξει την δική της ομάδα παραγωγών για να ελέγχει την πορεία των προϊόντων από την καλλιέργειά τους έως και το τελικό προϊόν. Έχει αναπτύξει επίσης,ένα μεγάλο δίκτυο συνεργατών τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, επενδύοντας στην καινοτομία, την εξωστρέφεια και κυρίως την ποιότητα.


Στα τριάντα και πλέον χρόνια λειτουργίας του, ο Agrόtoposχρησιμοποιώντας φυσικές και αγνές πρώτες ύλες κατάφερε να παράγει εξαιρετικά προϊόντα με υψηλά πρότυπα ποιότητας, υγιεινής και ασφάλειας. Λαμβάνοντας υπόψη τόσο την παράδοση όσο και τον σύγχρονο τρόπο ζωής αλλά και στοχεύοντας στην υιοθέτηση υγιεινής και ισορροπημένης διατροφής δημιούργησε ολοκληρωμένες σειρές προϊόντων ρυζιού και οσπρίων, τα δικά του παραδοσιακά ζυμαρικά αλλά και έτοιμες συνταγές προσαρμοσμένες στις νέες γαστρονομικές τάσεις.


Όλα τα προϊόντα του Agrόtopos είναι προϊόντα υγιεινής διατροφής, χωρίς συντηρητικά και παρασκευάζονται και συσκευάζονται στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της εταιρίας, πάντοτε σε ιδιαίτερες συσκευασίες.

Η εταιρεία μας, «Agrόtopos - ΟΡΥΖΟΜΥΛΟΙ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Α.Ε.» θα συμμετάσχει στη Διεθνή Έκθεση ANUGA, μία από τις μεγαλύτερες και πιο σημαντικές εκθέσεις τροφίμων και ποτών παγκοσμίως. Θα διεξαχθεί στην Κολωνία, στο Εκθεσιακό Κέντρο Κολωνίας (Koelnmesse GmbH), 7 με 11 Οκτωβρίου 2023 και η εταιρεία μας θα βρίσκεται στην Αίθουσα (Hall) 11.2, Περίπτερο (Stand) F58B.

Δίπλα στη λίμνη της Κερκίνης

orizomili anagennisis

Παράγουμε τα προιόντα απο τις σειρές Agrotopos Gourmet, Agrotopos Ρύζια Agrotopos Όσπρια & Agrotopos Παραδοσιακά Ζυμαρικά

orizomili anagennisis

Created by
ΜέγαSoft Πληροφορική ΑΕ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τηλέφωνο: +30 (2321) 0 84181
Email: info@agrotopos.gr
Διεύθυνση: Αναγέννηση Σερρών

ΕΠΙΛΟΓΕΣ